Projekt tervezési terület

Újpalota

Ybl Miklós Építéstudományi Kar

1146 Budapest, Thököly út 74

Óbudai Egyetem - Bécsi úti Campus

1034 Budapest, Bécsi út 96/B
Építőmérnöki Intézet szakdolgozat témajelentkezés 2024
DiplomaÉpítőmérnöki Intézet

Építőmérnök BSc, Tűzvédelmi szakmérnök és kifutó Építészmérnöki BSc (Tűz- és Kat. specializáció) képzés

Tisztelt Hallgatók!

Amennyiben a 2024/25 I. félévben tervezik záróvizsgájukat, a neptunban érvényes szakdolgozat témajelentkezéssel kell rendelkezniük, mely alapján létrejön a szakdolgozati soruk.

Az Óbudai Egyetem TVSZ-t betartva, már most meg kell hirdetnünk a 2025. januári záróvizsgához készülő szakdolgozatok témáit és a Hallgatóknak arra jelentkezniük kell.

A Hallgatóknak a témaválasztási időszak a NEPTUN-ban 2024.03.04.-2024.05.31. között tart nyitva. Ebben az időszakban jelentkezniük kell az ott meghirdetett témákra. 

Ezért kérem, hogy a szakdolgozati téma kiírást legkésőbb 2024. március 20-ig legyenek szívesek megküldeni a csatolt sablon szerint részemre e-mailben orso.renato@uni-obuda.hu címre. Így lesz elegendő idő meghirdetni és jelentkezni rá. A kiírásokat a hibák elkerülése végett kérjük SZÁMÍTÓGÉPPEL kitölteni.

A témakiírások az őszi félév regisztrációs hetének végéig módosíthatók, finomíthatók.

Tűz-és katasztrófavédelmi specializáción és Tűzvédelmi szakmérnök képzésen a külső konzulens kötelező!

Néhány hallgatót érintő információ: Amennyiben már van elfogadott témája és az a neptunban meg is van hirdetve, "csak" halasztással élt, most januárban nem adja be a dolgozatot, nem kell újra téma feladatlapot megküldeni, de a júniusi záróvizsgán való részvétel szándékát jelezni kell e-mailben! Amennyiben a meglévő témán módosítani kíván az kérvény és eljárási díj köteles.

Abszolvált hallgatókat érintő információ: szakdolgozati témajelentkezésre nincs szükség, de a kitöltött feladatlapot kérjük, ez alapján szakdolgozati sort kapnak a neptunban. A záróvizsga jelentkezés kérvény és eljárásidíj köteles.

Aki a határidőnek nem tesz eleget, az Őszi félév záróvizsgáján nem vehet részt.

Üdvözlettel:
Orsó Renátó
Építőmérnöki Intézet