Projekt tervezési terület

Újpalota

Ybl Miklós Építéstudományi Kar

1146 Budapest, Thököly út 74

Óbudai Egyetem - Bécsi úti Campus

1034 Budapest, Bécsi út 96/B
© Ybl Miklós Építéstudományi Kar
.
CheckINN Turisztikai Innovációmenedzsment Kft. és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem által közösen hirdetett országos hallgatói ötletverseny

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét a CheckINN Turisztikai Innovációmenedzsment Kft. és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem által közösen hirdetett országos hallgatói ötletversenyre, melyet idén a harmadik alkalommal rendezünk meg.

A verseny célja elhagyatott vagy funkciójukat veszített területek, ingatlanok turisztikai célú újrahasznosítására vonatkozó ötleteinek díjazása. A CheckINN Revitalizátor során egy képzeletbeli fejlesztői csapatot alkotva lehetőség nyílik új funkciót álmodni egy-egy jobb sorsa érdemes rozsdaövezeti terület, épület számára a különböző szinergiákat kihasználva.

A pályázaton 3 fős csapatok tudnak indulni, akiknek az első körben egy rövid, maximum 2 perces videóban kell bemutatniuk magukat, választott helyszínüket és ötletüket az általuk választott terület vagy épület megújítására vonatkozóan.

A második fordulóba 10 csapat jut tovább, akik a nyár folyamán turisztikai, építészeti és prezentációs mentorációban részesülnek, ötletük továbbfejlesztése és sikeres bemutatása érdekében.

A verseny lezárásaként szeptember 12-én egy nyilvános prezentációban mutatják be végleges pályázati anyagukat a zsűri és a közönség számára.

A verseny nevezési határideje május 15.

Az ötletpályázat végén 2 győztes csapatot hirdetünk, akik 3-3 millió forint díjazásban