Projekt tervezési terület

Újpalota

Ybl Miklós Építéstudományi Kar

1146 Budapest, Thököly út 74

Óbudai Egyetem - Bécsi úti Campus

1034 Budapest, Bécsi út 96/B
© Ybl Miklós Építéstudományi Kar
.
XXI. SZÁZADBAN ÁTALAKULÓ MUNKAVÁLLALÓI ELVÁRÁSOKRA ÉS SZOKÁSOKRA REAGÁLÓ TERVEZÉSI FELADAT KIÁLLÍTÁSA
Építészmérnöki BSc

AZ ÓBUDAI EGYETEM YBL MIKLÓS ÉPÍTÉSTUDOMÁNYI KAR, BSC ÉPÍTÉSZMÉRNÖK HALLGATÓINAK A XXI. SZÁZADBAN ÁTALAKULÓ MUNKAVÁLLALÓI ELVÁRÁSOKRA ÉS SZOKÁSOKRA REAGÁLÓ TERVEZÉSI FELADATÁNAK KIÁLLÍTÁSA.

KIÁLLÍTÁS KEZDETE: JÚNIUS 3. 15:00
HELYSZÍN: 8245 VÁSZOLY, ANDRÁS UTCA 42.

AZ ELMÚLT ÉVTIZED NAGY HATÁST GYAKOROLT A MUNKAKÖRNYEZETÜNKRŐL KIALAKULT KÉPRE, A GLOBÁLIS ÁTALAKULÁS MAGYARORSZÁGON IS ÉREZHETŐ. AZ IRODAI MUNKAVÉGZÉS ÉS A KÖZÖSSÉGEK KAPCSOLATA ÁTÉRTÉKELŐDÖTT, A MUNKAVÉGZÉS TEREINEK LEHETŐSÉGE KIBONTAKOZOTT A HELYHEZ KÖTÖTTSÉG CSÖKKENÉSÉVEL ÉS A DIGITALIZÁCIÓ SZÉLES KÖRŰ ELTERJEDÉSÉVEL.


AZ YBL MIKLÓS ÉPÍTÉSTUDOMÁNYI KAR, ÉPÍTÉSZMÉRNÖK HALLGATÓINAK FELADATA EGY MŰKÖDŐ KÖZÖSSÉGI IRODA ÉS LAKÓTÉR SZÜKSÉGLETEINEK KUTATÁSA ÉS KIEGÉSZÍTŐ ÉPÍTMÉNYNÉL TÖRTÉNŐ BŐVÍTÉSE. A KÖRNYEZETET A BALATON-FELVIDÉKEN, VÁSZOLYON MŰKÖDŐ PORTUSHOME KÖZÖSSÉGI IRODA ÉS SZÁLLÁS EGYEDÜLÁLLÓ TERÜLETE ÉS KÖZÖSSÉGI FILOZÓFIÁJA BIZTOSÍTOTTA.

A JAVASOLT ÉPÜLETEK A KÖZÖSSÉGI MUNKAVÉGZÉS ÉS ÉLETVITEL SOKRÉTŰ TERMÉSZETÉRE KERESIK A VÁLASZT. A FELTÉTELEZHETŐEN ELTERJEDŐ HELYFÜGGETLEN KÖZÖSSÉGI MUNKAVÉGZÉS A VÁROSI TÚLNÉPESEDÉSSEL SZEMBEN IS VALÓS ALTERNATÍVÁT KÍNÁL ÉS AZ ADOTT TÉRSÉGEK FEJLŐDÉSÉT IS SZOLGÁLHATJÁK.

© Ybl Miklós Építéstudományi Kar